Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile tehlike çabucak kaçış planının daha dizi nöbetlemesini esenlamaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını tayin etmek kucakin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın merdivenleri örgülırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma ayan örgülarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hiçbir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rikkatli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Husus 3- Kaçış merdiveni bünyenın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. yangın kapısı örneğin; bir konstrüksiyonnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden ziyade ise yapı dışına ayan merdiven binalmasına mezuniyet verilmemektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan keyif rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Report this wiki page